Belediye Başkanı Yenihan'dan mektupla sinevizyon ve bilgisayar istedi

Erbaa Atatürk İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencilerinden Aslı Korkmaz (9), Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'dan kendi...

Erbaa Atatürk İlköğretim Okulu 3-A sınıfı öğrencilerinden Aslı Korkmaz (9), Belediye Başkanı Ahmet Yenihan'dan kendi el yazısı ile sınıfları için sinevizyon cihazı ve bilgisayar istedi.
Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Aslı'nın yazdığı mektubu alarak 3-A sınıfına ziyarette bulundu. Başkan Yenihan, küçük Aslı'nın sınıfı için istediği sinevizyon cihazı ve bilgisayar alarak hediye edeceğini söyledi.
Karşısında Belediye Başkanı Yenihan'ı gören öğrenciler heyecanlarını gizleyemezken, Yenihan kendisine mektup yazan öğrenciyi sordu. Yazılan mektup karşısında çok duygulandığını ifade eden Yenihan, Aslı'nın dile getirdiği aletleri alma sözü verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz