Belediye Başkanına Pankartlı Teşekkür

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Arikent'teki bazı apartman sakinleri, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'ya, yaptığı hizmetlerden dolayı pankartlı...

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde, Arikent'teki bazı apartman sakinleri, Belediye Başkanı Yusuf Turanlı'ya, yaptığı hizmetlerden dolayı pankartlı teşekkürde bulundu.

Binaya asılan pankartta, Belediye Başkanı Turanlı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini söyleyen vatandaşlar, Turanlı'yı da siteye davet etti. Siteye gelen Yusuf Turanlı, pankartı görünce hem çok şaşırdığını, hem de çok mutlu olduğunu ifade etti.

Hizmetin ertelenemeyecek bir ihtiyaç olduğunu söyleyen Turanlı, "Mahalle ve apartman sakinleri böyle bir jest yapmışlar. Gerçekten çok mutlu oldum. Hizmetlerin karşılığında böyle jestlerle karşılaşmak tabii ki insanı daha farklı duygulara sevk ediyor. Düşünen arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Apartman sakinlerinden Hasan Uzuntaş ise, başkanın hizmetlerine karşılık böyle bir çalışmada bulunmak istediklerini, bu tür şeylerin başkan için normal bir şey olduğunu düşündüklerini, ama buraya gelip yüzündeki o mutluluğu görünce kendilerinin de çok mutlu olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: