Belediye başkanından otogaz açıklaması

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, bazı akaryakıt istasyonlarında otogaz satılmamasının kendileriyle ilgisi olmadığını söyledi. Şereflikoçhisar...

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, bazı akaryakıt istasyonlarında otogaz satılmamasının kendileriyle ilgisi olmadığını söyledi.
Şereflikoçhisar belediyesi 2011 Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı yaptı. Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ’un başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, gündemde yer alan iki gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Toplantı, Van’ın Erciş ilçesinde yaşanan depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için bir dakikalık saygı duruşu başladı. Gündemin ilk maddesi olan belediyenin 2012 yılı tahmini bütçesi görüşülerek oy birliği ile karara bağlandı.
Gündemin ikinci maddesi olarak; şehir içindeki akaryakıt istasyonlarına işyeri açma ruhsatının verilmesi görüşüldü. Şehir içinde ve anayol üzerinde bulunan bazı istasyonlarının neden otogaz satamadığına açıklık getiren Belediye Başkanı Hakverdi Altuğ, "Vatandaş önce işyeri açıyor, sonra bize başvuruyor. Biz belediye olarak sadece işyeri açma ruhsatı verebiliyoruz. Verdiğimiz ruhsat bu işyerlerinde otogaz satılabilir anlamına gelmiyor. Bu karar EPDK ve karayollarının onayına bağlı." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz