Belediye Başkanından Sanatçılara Taş Çıkartacak Performans

Tekirdağ Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede düzenlenen konserde sanatçıya çiçek vermek üzere geldiği sahnede...

Tekirdağ Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçede düzenlenen konserde sanatçıya çiçek vermek üzere geldiği sahnede şarkı söyledi. Başkan Yüksel performansı ile hem izleyicilerden hem de sanatçı Burcu Güneş’ten tam not aldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve ünlü sanatçı Burcu Güneş’in sahne aldığı konser Ergene’nin Velimeşe Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Konserin son bölümünde sahneye gelerek sanatçıya çiçek ve Ergene Velimeşespor’un üzerinde Burcu Güneş yazılı 59 numaralı formasını takdim eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, konuşmak yapmak üzere mikrofonu eline aldı. Teşekkür konuşması yapan Yüksel, sevdiği bir şarkıyı seslendirdi. Sahnede sanatçılara taş çıkartacak bir performans sergileyen Başkan Yüksel hem sahnedeki sanatçı Burcu Güneş’den hem de Velimeşe Meydanı’nı dolduran vatandaşlardan tam not aldı.

Reklam
Reklam

Konser havai fişek gösterisi ve fener alayı ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: