Belediye Başkanını Darp Iddiası

Sultandağı ilçesi Yakasenek Belde Belediye Başkanı Asım Altun'un tartıştığı 2 kişi tarafından darp edildiği öne sürülürdü.

Sultandağı ilçesi Yakasenek Belde Belediye Başkanı Asım Altun'un tartıştığı 2 kişi tarafından darp edildiği öne sürülürdü.

Alınan bilgiye göre, Yakasenek Belde Belediyesi'nin AK Partili Başkanı Asım Altun, kendisini telefonla arayarak konuşma bahanesiyle Oğuz mevkisine çağıran M.K. ve oğlu M.K. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine yumruk ve sopayla darp edildiği öne sürülen Altun, olayın ardından jandarmaya başvurarak şikayetçi oldu.

Sultandağı Devlet Hastanesi'nde tedavisi yapılan Altun'a 15 gün rapor verildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Şikayet üzerine gözaltına alınan M.K. ile oğlu M.K'nın, Altun'un kendilerine işe yerleştirme sözü verdiğini, bu konuyla ilgili yaptıkları görüşmede kavganın yaşandığını iddia ettikleri öğrenildi.

Baba ile oğul, ifadelerinin alınmasının ardından savcılıkca serbest bırakıldı.

AA muhabirinin görüştüğü Yakasenek Belde Belediye Başkanı Altun ise olayın tartışmadan ibaret olduğunu, büyütülmemesi gerektiğini söyledi.

Muhabir: Sinan Kutlar / Serdar Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: