Belediye Başkanının Makam Aracına Haciz

Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ın makam aracına, işçi alacaklarını ödemediği gerekçesiyle haciz konulduğu öğrenildi.Doğanşehir...

Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman'ın makam aracına, işçi alacaklarını ödemediği gerekçesiyle haciz konulduğu öğrenildi.

Doğanşehir Belediyesi'nde alacağı olan işçilerin avukatı CHP İl Genel Meclis Üyesi Deniz Kayıkçı tarafından haciz konulan araç, Doğanşehir Emniyet Müdürlüğü garajına çekildi.

Belediye Başkanı İbrahim Karaman ise olayla ilgili açıklama yapmadı. Karaman'ın önceki makam aracı, Malatya’daki evine giderken Suçatı mevkiinde meydana gelen kazada perte çıkmıştı.

Avukat Deniz Kayıkçı yaptığı açıklamada, "Daha önce de işçi alacaklarından dolayı Doğanşehir Belediyesi'nin banka hesaplarına el konulmuştu. Sosyal demokrat bir belediye başkanına bu hareketler yakışmıyor. Ezilmiş insanların haklarını korumakla yükümlü olan sosyal demokrat bir belediye başkanının işçi parasını vermemesini yanlış buluyorum. Benim görevim mazlumun hakkını korumaktır. Kendi partimin başkanı da olsa haksızlık yapmak bize yakışmaz" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: