Belediye Başkanları, 14 Şubat'ta Şiir Okudu

Bandırma, Erdek ve Edincik belediye başkanları ile Bandırma Belediye Başkan yardımcıları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde duygularını şiir okuyarak dile getirdiler.

Bandırma, Erdek ve Edincik belediye başkanları ile Bandırma Belediye Başkan yardımcıları, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde duygularını şiir okuyarak dile getirdiler.

Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü önemsediğini ancak sevginin de yalnızca bir güne sığdırılmaması gerektiğini söyledi.

Maliyeti sıfır olan sevginin herkese cömertçe verilmesini isteyen Pekel, "Pozitif bir enerji olan sevgiyi, yaşamımızın tüm alanlarına ve bir yıla yaymalıyız. Aslında, her kişide bulunması gereken sevgi ve hoşgörü, ne yazık ki, günümüzde aranan bir erdem durumuna gelmiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Pekel, Sevgililer Günü'nün anlamına uygun olarak, Ümit Yaşar Oğuzcan'ın, "Beni Unutma" isimli şiirini okudu.

-Erdek Belediye Başkanı'ndan eşine şiir-

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise toplum olarak sevgi ve hoşgörüye ihtiyacın olduğunu belirterek, "Biz, Erdek'e hizmet verirken de hiçbir siyasi görüş farkı gözetmeksizin herkesi sevgiyle kucaklıyoruz" diye konuştu.

Aysan, bugünün anısına, Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun "Karadut" şiirini ve Özdemir Asaf'tan bir dörtlük seslendirdi. Başkan Aysan, "Karadut" isimli dizeleri, eşine armağan etti.

Edincik Belediye Başkanı Mehmet Yağcı da sevgi ve saygının her zaman önde tutulmasını isteyerek, şunları kaydetti:

"Her işimizde, her ilişkimizde sevgi ve saygıyı ön planda tutmalıyız. Belediye yönetimi olarak vatandaşlarla ilişkileri ve hizmet üretirken de her zaman sevgi ve saygıyı önde tutuyoruz. Sevgisiz bir ailede nasıl huzur olmazsa, sevgisiz toplumlar da gelişip, büyüyemez."

Yağcı, Sevgililer Günü'ne özel olarak Necip Fazıl Kısakürek'in dizelerini seçti.

Reklam
Reklam

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, sevgiyle başlayan her şeyin, güzel olduğunu belirterek, "Sevgi ve hoşgörünün bulunduğu her yerde huzur ve başarı vardır" diye konuştu.

Mirza, Sevgililer Günü nedeniyle seçtiği Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun "Sitem" isimli şiiri okudu.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur da Ataol Behramoğlu'nun, "Bu Aşk Burada Biter" şiirini seslendirdi.

Muhabir: Ahmet Pesen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: