Belediye Başkanları, Afyonkarahisar'ın Tarihi Mekanlarını Gezdi

Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri ile sendikaya üye belediye başkanları Afyonkarahisar’ın tarihi...

Yerel Yönetimler Kamu İşverenleri Sendikası Yönetim Kurulu üyeleri ile sendikaya üye belediye başkanları Afyonkarahisar’ın tarihi ve turistik yerlerini gezdi.

Güral Termal Otel’de sendika faaliyetleri ve planları konusunda bir toplantı yapmak için Afyonkarahisar’a gelen Yerel-Sen Genel Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile sendikaya üyesi belediye başkanları ve aileleri, toplantı arasında kısa bir şehir turu yaptı.

Afyonkarahisar’ın en eski camilerinden biri olan ve hiç çivi kullanılmadan yapılan ve sadece ahşap direklerin bulunduğu Ulu Cami'yi ziyaret eden heyete Vali İrfan Balkanlıoğlu ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da eşlik etti. Millet Hamamı’nı ziyaret eden üyelere, burada yapının tarihi ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verilerek ney dinletisi gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Mevlevihane Müzesi'ni ziyaret eden heyet daha sonra Afyonkarahisar’ın tarihi konaklarından Şehitoğlu Konağı'nda öğle yemeği yiyerek konakları inceledi. Yerel-Sen Genel Başkanı Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı olan Zeki Toçoğlu, Vali İrfan Balkanlıoğlu ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Toçoğlu, Afyonkarahisar’daki toplantıları ve ziyaretleri sırasında çok güzel anıların yaşandığını ve bu ziyaretin her anlamda faydalı geçtiğini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz