Belediye Başkanları Birliği’nden Başkan Akgül’e ziyaret

Belediye Başkanları Birliği Derneği yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti. Dernek...

Belediye Başkanları Birliği Derneği yönetim kurulu üyeleri, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti. Dernek yöneticilerinden bilgi alan Başkan Mesut Akgül de Belediye Başkanları Birliği Derneği’ne üye oldu.

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yeni kurulan Belediye Başkanları Birliği Derneği’nin Başkanı Davut Çuhadar ve yönetim kurulunu makamında ağırladı. Derneğin kuruluş amacı hakkında Başkan Mesut Akgül’e bilgi veren Dernek Başkanı Davut Çuhadar, eski ve yeni belediye başkanlarını bir çatı altında toplayıp deneyimlerini paylaşmayı amaçladıklarını söyledi. Çuhadar dernek olarak yürütecekleri çalışmalarla belediyelerin önemli faaliyetlerini yazılı ve görsel basında tanıtımını yapacaklarını dile getirdi. Bu alanda daha önce yapılmış bir çalışma olmadığına dikkat çeken Çuhadar, derneğin bu alanda bir boşluğu dolduracağını söyledi.

Reklam
Reklam

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül de derneğe üye oldu. Ankara’da halen görevde olan belediye başkanları arasında bir ilke imza atarak Belediye Başkanları Birliği Derneği’ne üye olan Başkan Akgül, bu alanda daha önce yapılmış bir çalışma olmadığını belirtti. Başkan Akgül, “Daha önce yerel yönetimlerde önemli çalışmalara imza atmış lediye başkanlarımızın, deneyimlerini aktarması açısından çok önemli bir çalışma. Belediye başkanları arasında iyi bir iletişimin sağlanması yerel yönetimler açısından son derece önemlidir.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: