Belediye Başkanları Bolu'da Toplandı

Bolu’da 2013 yılının Ak Partili Belediye Başkanları ilk toplantısı Mengen ilçesinde yapılırken, toplantıya milletvekilleri de...

Bolu’da 2013 yılının Ak Partili Belediye Başkanları ilk toplantısı Mengen ilçesinde yapılırken, toplantıya milletvekilleri de katıldı.

Her ay düzenli olarak yapılan Ak Partili Belediye Başkanları Toplantısı, Mengen ilçesinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 2013 yılının il başkanlar toplantısına Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, AK Parti MKYK üyesi ve İl Koordinatörü Orhan Yeğin, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile Mengen İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan, konuşmasına katılımcılara teşekkür ederek başladı. Erarslan, “Bu toplantıyı biliyorsunuz ki geçtiğimiz hafta gerçekleştirecektik. Ancak hava şartları müsaade etmemişti. Kısmet bu güneymiş. Bugün Ak Parti ailesi olarak burada eksiksiz bir şekilde buluşmanın beni çok mutlu ettiğini belirtmek istiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Toplantının ardından konuşan Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise her ay düzenli bir şekilde gerçekleştirilen bu toplantının önemine vurgu yaptı. Sayın, “Ak Partili Belediye Başkanları toplantısını milletvekillerimizle birlikte her ay düzenli bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İlçelerimizin ve şehrimizin sıkıntı ve ihtiyaçlarını hep birlikte istişare ediyoruz. Ayrıca daha önce alınan kararları gözden geçirerek, ne kadar yol kat ettiğimizin karşılaştırmasını yapıyoruz. Giydiğimiz bu ateşten gömleğin sorumluluğu ile sonuç almaya yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Yaklaşık bir buçuk saat süren toplantıda Bolu’nun çeşitli sorunlarını konuşan Ak Partili siyasilere Mengen Belediye Başkanı tarafından bir sürpriz yapıldı. Mengen Belediye Başkanı Osman Erarslan kızı tarafından yapılan AK Parti amblemli ve partililerin isimleri yazılı butik kurabiyeleri katılımcılara hediye etti. Erarslan’ın bu jesti karşısında oldukça şaşıran siyasiler, bu günü fotoğraf kareleri ile ölümsüzleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: