Belediye Başkanlığı Koltuğu, Küçük Mervan'a Emanet Edildi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk başkana...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuk başkana devredildi. Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin, başkanlık makamını 5. Sınıf öğrencisi Mervan Turğut’a(11) verdi.

Etimesgut Şehit Adil Erdoğan İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Çocukları Belediye Başkanı Melih Gökçek adına ağırlayan Ali Gökşin, büyükşehirin yönetim koltuğunu Mervan Turğut’a (11) devretti. Mervan Turğut belediye yönetimine hitaben, "Öncelikle göreviniz süresince şehrimize yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı bütün Ankara halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum. Ankara’mıza sizin kadar iyi hizmetler verecek ve sizin temellerini atmış olduğunuz Avrupa başkentimize layık bir başkan olmaya çalışacağım." dedi.

Reklam
Reklam

Çocukların eğitimi, okulların ihtiyaçlarının karşılanması için çalışacağını söyleyen Mervan Turğut spor tesisleri yaptıracağını söyleyerek tüm çocukların bayramını kutladı.
Mervan Turğut daha sonra Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül’ü arayarak, okulunun çevre düzenlemesinin yapılmasını ve bazı eksikliklerin giderilmesini istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: