Belediye Başkanvekili Baday Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Mardin'in Kızıltepe Belediye Başkanvekili Haşim Baday, muhtarlarla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.Toplantıya Kızıltepe Belediye...

Mardin'in Kızıltepe Belediye Başkanvekili Haşim Baday, muhtarlarla bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulundu.

Toplantıya Kızıltepe Belediye Başkanvekili Haşim Baday’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Leyla Salman, Şemsettin Sulhan ve birim müdürleri ile ilçe merkezindeki muhtarlar katıldı. Baday, kış mevsimine girmeden önce halkın mağdur olmaması için belediye olarak devam eden çalışmaları hızlandırdıklarını kaydederek, belediyenin mahallelerde yaptığı çalışmalarda muhtarların ciddi desteği olduğunu söyledi. Baday, “birlikte yönetim” anlayışıyla muhtarlarla bundan sonra ayda bir düzenli şekilde toplantı alacaklarını dile getirerek, “Muhtarlık demokrasinin ilk ayağıdır. Günümüz ortamında vazife yapmak özveri gerektiren bir iştir. Ne kadar yorulsak da, eleştiri alsak da yılmamalıyız. İyi şeyler yaparak görevin hakkını vermeliyiz. Sizlerle birlikte, uyumlu bir şekilde çalışmaktan dolayı mutluyum. Aramızda sevgi, saygı, dostluk ve hoşgörünün bundan sonra da devam edeceğine inanıyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim” dedi.

Reklam
Reklam

Belediyenin tüm imkanlarının muhtarların ve mahallelerin hizmetinde olacağını söyleyen Baday, belediye kaynaklarını önceden hizmet almamış ya da eksik hizmet almış yerlerden başlayarak adil bir şekilde halka hizmet için israf etmeden kullanacaklarını, ilçede güçlü bir belediye yapısı oluşturacaklarını ifade etti.

Toplantıda söz alarak mahalleleri ile ilgili sıkıntıları dile getiren muhtarlar, bu tür toplantıların çok verimli olduğuna işaret ettiler. Muhtarlar sorunlarını anlatırken Belediye Başkanvekili Haşim Baday ve Yazı İşleri Müdürü muhtarların sorunlarını not aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz