Belediye binasında CHP propagandası

Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde belediye binasına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri asıldı. Nazimiye...

Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde belediye binasına Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun posteri asıldı. Nazimiye Belediyesi'nin, Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'nun, kamu kurum ve kuruluşlarının siyasi parti propagandası yapmasına yönelik yasağını ihlal ettiği öne sürüldü.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun memleketi olan Nazimiye'de CHP’li belediye başkanının, Kılıçdaroğlu'nun dev posterini belediye binasının ön tarafına astırması, tepkiye neden oldu. Bazı vatandaşlar, Nazimiye Belediyesi'nin CHP'nin seçim bürosu gibi davrandığını ve Kılıçdaroğlu'nun posterini yasak olmasına rağmen belediye binasına asmaktan çekinmediğini belirterek, duruma tepki gösterdi.
Öte yandan posterin kaldırılmasına yönelik şu ana kadar ilgili kurum ve kuruluşlardan herhangi bir uyarının yapılmamadığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz