Belediye Bingölspor, Menemenspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Belediye Bingölspor, deplasmanda oynayacağı Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Belediye Bingölspor, deplasmanda oynayacağı Menemenspor maçı hazırlıklarına başladı.

Bingöl Şehir Stadyumu'nda gerçekleştirilen idmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belediye Bingölspor Teknik Direktörü Nihat Balan, içeride ve dışarıda tüm maçlarını kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Menemen maçının üst sıraları etkileyecek bir maç olduğunu belirten Balan, şunları söyledi:

"Biz puan için gideceğiz, kazanmak için oynayacağız. Bu Ligin son haftasına kadar devem edecek. İçeride, dışarıda kazanmak isteyen, sonuna kadar mücadele eden, kendini her türlü sıkıntıdan uzak tutup maça konsantre olmaya çalışan bir Belediye Bingölspor takımı sahada olacak. Umarım istediğimiz puanlarla döneriz. Önemli takımlar var zor maçlar olacak biz onlardan bir tanesini oynayacağız. Sonucu ne olursa olsun yolumuza devem edeceğiz. Ama oradan puan kaybı yaşamadan dönmek istiyoruz. Sakat olan arkadaşlarımız var takıma yeni dönen arkadaşlar var biz ayakta kalan arkadaşlarla sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu ligde iki haftada o kadar çok şey değişiyor ki bir hedef koyarsın üç haftada bir anda onun çok uzağında kalırsın. Önümüzdeki oynayacağımız maça bakmamız lazım. Yani kısa kısa adımlarla o uzun hedefe gideceğiz. Önce menemen maçı diyoruz. Ligin son haftasına kadar her zaman kazanmak için oynayan takım olacağız. Geçen sene hak ettiğimiz bize uzak kalan şampiyonluk hedefini inşallah bu yıl yakalarız."

Reklam
Reklam

Muhabir: Naim Boşkut-Abdullah Çelik/Nail Kadırhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: