Belediye Birlikleri Kentsel Dönüşüm Veyeni Büyükşehir Yasası Için Toplandı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle Büyükşehir Belediye Yasası'nda yapılan değişiklikler ve kentsel dönüşüm uygulamalırı konusunda bilgilendirme toplantısı

Türkiye Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği işbirliğiyle Büyükşehir Belediye Yasası'nda yapılan değişiklikler ve kentsel dönüşüm uygulamalırı konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Kuşadası'nda düzenlenen toplantıya, Türkiye Belediyeler Birliği ve Ege Belediyeler Birliği'ne üye belediyelerin temsilcileri katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Recep Şahin, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, nüfus artışıyla beraber belediyelerin verdiği hizmetlerin önemi ve belediyeye düşen sorumlulukların arttığını belirtti.

Reklam
Reklam

Ege Belediyeler Birliği Genel Sekteri Yusuf Ali Karaman ise çıkan yasayla birlikte Ege Bölgesi'ndeki Balıkesir, Manisa, Aydın, Muğla'nın büyükşehir statüsüne kavuştuğunu dile getirdi.

Toplantının, Pine Bay Otel'de 30 Kasım'a kadar süreceği bildirildi.

Muhabir: İbrahim Uzun

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz