Belediye Bünyesinde Çocuk Korosu Kuruldu

Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye bünyesinde çocuk korosu kurduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, belediye bünyesinde çocuk korosu kurduklarını söyledi.

Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada belediyenin ilk ve orta dereceli öğrencilere yönelik kültür, sanat ve eğitim aktivitelerine bir yenisini daha eklediklerini belirtti.

Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini dile getiren Akın, şöyle konuştu:

"Son olarak belediyemiz bünyesinde çocuk korusu kurduk. Müzik öğretmenleri Perihan Şaşmaz ve Özge Bayrak eğitmenliğindeki koromuzda şu anda 36 ilkokul öğrencimiz var. Çocukların müzik bilgisi vererek, yeteneklerini geliştirmelerine imkan sağlayan ve aynı zamanda müzik eşliğinde hep birlikte hareket etme yeteneklerini geliştirmeleri açısından önemli bulduğumuz koro çalışmaları kapsamında aynı zamanda müzik dersleri de veriliyor. Çalışmalarını, eski belediye binamızda sürdüren korumuz, konser de verecektir"

Reklam
Reklam

Muhabir: Kasım Sakallı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz