Belediye çalışanları masa tenesinde yarıştı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından personele yönelik gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında BURULAŞ çalışanlarından Erol Keyfoğlu şampiyon...

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından personele yönelik gerçekleştirilen masa tenisi turnuvasında BURULAŞ çalışanlarından Erol Keyfoğlu şampiyon oldu.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Acemler’deki masa tenisi salonunda 16–27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuva, heyecanlı müsabakalara sahne oldu. Çalışma saatleri dışında bir araya gelen büyükşehir belediyesi ve bağlı şirketlerin personeli, bir yandan yarışma heyecanını yaşarken aynı zamanda iş stresini atma imkanı yakaladı. Masa tenisine gönül veren 25 kişinin katıldığı turnuvanın final maçında BURULAŞ personeli Erol Keyfoğlu ile BUSKİ personeli Kadir Ersan karşılaştı. Maçı 3–0’lık skorla kazanan Keyfoğlu, turnuvanın da şampiyonu oldu. Kadir Ersan’ın 2.’liğe hak kazandığı turnuvada BURULAŞ’tan Nihat Rodoplu 3., Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı çalışanlarından Mehmet Dönemci de 4. oldu. Dereceye giren sporculara kupa ve ödülleri törenle verildi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı İdari İşler Şube Müdürü İbrahim Karaman ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak, sporculara ödüllerini vererek tebrik etti. Başparmak, turnuvayı çalışanları iş stresinden uzaklaştırmak amacıyla düzenlediklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerde görev yapan tüm arkadaşlarımızı sporla buluşturmayı, biraz olsun iş stresinden uzaklaştırmayı ve keyifli zaman geçirtmeyi hedefledik” diye konuştu.

Ödül töreninde dereceye giren sporcular da başarının haklı gururunu yaşadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: