Belediye Çalışanlarına Yüzde 25 Zam

Sendika ile Bodrum Belediyesi toplu sözleşmeye imza attı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediyede çalışan...

Sendika ile Bodrum Belediyesi toplu sözleşmeye imza attı. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediyede çalışan sendikalı personeline yüzde 25 zam yaptı.

Türk-İş Sendikası'na bağlı Belediye-İş Sendikası Muğla Şubesi yetkilileri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüştü. Belediye-İş Sendikası Genel Başkanı Nihat Yurdakul, Başkan Yardımcısı Şükrü Erol ile görüşen Mehmet Kocadon da işçilere sevindirici haberi verdi. Sendika yetkilileri ve işçiler davul zurna ile doyasıya eğlendi. 290 işçiyi kapsayan sözleşme gereği; çalışan işçilere her yıl zam yapılacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Başkan Kocadon, Belediye-İş Sendikası ile imzaladıkları sözleşmeye değinerek en düşük maaş alan personel maaşının bin 950 TL, en yüksek maaş alan personelin maaşının 3 bin 380 TL olduğunu söyledi. Yaşanılabilir bir Bodrum için özveriyle çalıştıklarını anlatan Kocadon, şöyle konuştu: "Yaptığımız işte motivasyon çok önemli. İşçimiz rahat ettiği zaman bizimde içimiz rahattır. Bu şekilde Bodrum’a kaliteli hizmet verebiliriz. İlk göreve geldiğimde Bodrum Belediyesi için çiftlik gibi diyorlardı. Belediyemizi bugün hizmet eden bir hale getirdik. Bu sizlerin sayesinde oldu. Siz çalıştınız, bizler övündük, hepinizin emeğine sağlık. Birlik ve beraberliğimizin bozulmaması, çalışma hevesinizin azalmaması dileğiyle, maaşlarınız hayırlı olsun.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: