Belediye Çalışmalarını Sürdürüyor

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı...

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler altyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Gölbucağı Mahallesi 5 No’lu Çevre Yolu Sokak’ta yan yol açmak üzere çalışmalara başladı. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşlardan gelen talepler üzerine sanayi kavşağına bağlanarak bu noktadaki yol sorununu çözecek alternatif bir yolu ulaşıma açtıklarını söyledi. Akın açıklamasında “Belediye olarak her gün tüm mahallerimizde ve İnkumu tatil beldemizde vatandaşlarımız için hayatı kolaylaştıracak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede Gölbucağı Mahallesi 5 No’lu Çevre Yolu mevkiinde yaşayan vatandaşlardan gelen talepler üzerine yan yol açma çalışmasına başladık. Şuan bu noktada iş makinelerimizle Sanayi Kavşağı’na bağlamak üzere 150 metre uzunlukta bir yan yolu açarak tesviye ediyoruz. Bu çalışmamız tamamlandıktan sonra alt ve üst yapı hizmetlerimiz ihtiyaç duyulan diğer noktalarda devam edecek” dedi.

Reklam
Reklam

KAVALLAR’DA ASFALT ÇALIŞMASI

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kavallar Caddesi’nde sathi asfalt ile yol düzenleme çalışması yaptı.

Çalışma ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın Kavallar Caddesi’ne bağlanan ara yolları da sathi asfaltla düzenleyerek vatandaşlara sorunsuz yollarla ulaşım kolaylığı sağladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “Hava koşullarının asfaltla düzenlemeye müsaade etmesi üzerine kışın tesviye ederek ulaşıma elverişli hale getirdiğimiz yolları şuan, sıcak ve sathi asfalt malzemelerle daha uzun ömürlü olacak şekilde düzenliyoruz. Kavallar Caddesi’ne bağlanan ara yollarımızda da böyle bir çalışma yaparak kışın çamursuz yazın tozsuz yollar olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunduk” dedi.

ALT YAPI DESTEĞİ SÜRÜYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni yapılan binalara alt yapı desteği vermeye devam ediyor. Belediye Başkanı Cemal Akın çalışmalarla ilgili açıklamasında yeni binalar için Fen ve Su İşleri ekiplerini görevlendirerek belediyenin şebeke suyu ve kanalizasyon hizmetlerinden faydalanmalarına olanak sağladıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Akın açıklamasında ”Yeni yerleşim alanlarının da belediye hizmetlerimizden faydalanabilmesi için üzerimize düşeni hızla yapıyoruz. Ekiplerimiz şuan Ardıç Sokak’ta yapılamakta olan yeni bir yapı için beton büzlerle ana hat üzerinden yeni bir kanalizasyon bağlantısı yapıyor. Bu çalışma, tüm yeni meskenlerde ve ihtiyaç duyulan noktalarda verdiğimiz alt yapı hizmetlerimizden bir tanesidir” dedi.

YOL EKİPLERİ SANAYİ SİTESİ’NDE

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler küçük sanayi sitesinde yol tesviye çalışması yapıyor. Çalışma ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın kentteki tüm vatandaşların olduğu gibi sanayi esnafının da talep ve ihtiyaçlarını karşıladıklarını söyledi. Akın açıklamasında “Belediye olarak sanayi sitesindeki yollarımızın hasarlı olanlarını bakımdan geçirirken yeniden düzenlenmesi gereken noktaları asfalt malzeme ile düzenliyoruz. Aynı zamanda yeni yol gereksinimlerini de iş makinelerimizle yol açıp zemin tesviyesini yaparak hızla karşılıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: