Belediye Desteği İle Gönüllü Okul Tadilatı

Tekkeköy Belediyesi desteği ile Toplum Gönüllüleri Vakfı gönüllüleri Çınaralan İlkokulu’nun tadilatını gerçekleştirecekler.Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin önderliğinde...

Tekkeköy Belediyesi desteği ile Toplum Gönüllüleri Vakfı gönüllüleri Çınaralan İlkokulu’nun tadilatını gerçekleştirecekler.

Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin önderliğinde sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Toplum Gönüllüleri Vakfı, toplumda yaşanan hak ihlallerinden ve yetersizlikten etkilenen bölgelere yaptığı yardımlara bir yenisini daha ekliyor. Samsun toplum gönüllüleri öncülüğünde gerçekleşecek olan Tekkeköy ilçesindeki Çınaralan İlkokulu’nda yapılacak onarım ve düzenleme çalışmaları hakkında toplum gönüllüsü gençler Tekkeköy Belediyesi’yle görüştüler. Daha sonra belirlenen okulda fizibilite çalışması yapıldı ve Samsun toplum gönüllüsü gençler okulun eksiklikleriyle ilgili çalışmalarda bulundular. 13-14 Ekim gününe kadar okulun ihtiyaçlarının temin edileceğinin sözünü veren gençler çalışmalarını gönüllü olarak sürdürüyorlar.

Reklam
Reklam

Bu projenin gerçekleşmesinde Tekkeköy Belediyesi’nin üstlenmiş olduğu rol gençlerin gönüllülük süreçlerine de katkı da bulunuyor. Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Tekkeköy Belediyesi, toplum gönüllüsü gençlerin yanında olduğunu ve bu projenin gerçekleşmesinde gençlerin yanında oldukları belirttiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: