Belediye duyarsız, halk tepkili

Tokat'ta bir GSM şirketi tarafından kavşaklara baz istasyonu kurma çalışmaları tepkiye yol açtı.

İlimizde bir GSM şirketi, kentin 11 farklı noktasında bulunan kavşaklara baz istasyonu kurmak için çalışmalarına başladı. İki gün önce Yeşilırmak ve Esentepe mahallelerine gelen şirket çalışanları, vatandaşların tepkileri üzerine geri dönmek zorunda kaldı.

Kavşakta toplanan mahalle sakinleri, baz istasyonunun kurulmasını protesto ederek, Yeşilırmak mahalle sakinleri baz istasyonu için açılan çukura belediyenin çöp konteynerlerini attı. İnşaatın etrafına, 'Burada baz istemiyoruz', 'Kanserle yaşamak istemiyoruz' ve Belediye Başkanı Adnan Çiçek'e atfen 'Sayın Çiçek belediyeye tak bazını' şeklinde pankart ve dövizler asıldı.

Reklam
Reklam

Yeşilırmak Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Kısa, "Burası mahalle arası. Çocuğumuz var. Bunların kanser olmaması için burada baz istasyonu istemiyoruz. Eğer belediye buranın parasına kaldıysa aramızda toplayıp biz verelim halk olarak. Şehrin göbeğinde bunu istemiyoruz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz