Belediye ekiplerinin kaldırımlarda kar mesaisi devam ediyor

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırımlardaki kar temizleme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ankara’yı günlerdir etkisi altına...

Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kaldırımlardaki kar temizleme çalışmalarını yoğunlaştırdı. Ankara’yı günlerdir etkisi altına alan kar yağışı, günlük hayatı olumsuz etkiliyor.
Vatandaşların mağdur olamaması için yoğun bir çalışma içine giren Pursaklar Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri, yurt genelinde etkili olan kar yağışı ve soğuk havanın geride bıraktığı buz ve kar kalıntılarını temizliyor. Pursaklar Belediyesi Fen İşleri ekipleri, tuzlama ve kar küreme çalışmalarını sürdürürken, Temizlik İşleri Müdürlüğü de kaldırımları buz ve kar kalıntılarından arındırıyor.
İş yerlerinin önündeki karları temizleyen duyarlı esnafın da yardımı ile çalışmalarını hızlandıran yetkililer, temizlik işçilerinin haftalık izinlerini de dondurarak kar mesaisine devam ediyor. Ekipler ellerinde küreklerle kaldırımları temizleyerek vatandaşa kolaylık sağlıyor. Kaldırımlardan toplanan karlar ise belediyenin araçları ile şehrin dışına taşınıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz