Belediye ekmeği istiyorlar

Karaisalı İlçesi halkı,Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ekmeğin satılmasını istiyor.

Karaisalı İlçesi halkı, Karaisalı'da 300 gram ekmeğin 70 kuruş'tan satılmasını eleştirerek, Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilen ekmeğin satılmasını istiyor.

Halkın büyük bir bölümünün geçimini tarım ve hayvancılıkla sağladığı Karaisalı'da, halk Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zihni Aldırmaz'dan konuyla ilgili yardım ve destek bekliyor.

Karaisalılı, daha önce 200 gram ekmeğin 40 kuruştan satıldığını hatırlatarak, "İlçe merkezinde faaliyet gösteren 4 fırıncı ekmeğin gramajını 300 grama ve fiyatını da 70 kuruşa yükseltmişlerdir" diyerek, adeta yetkililere serzenişte bulunuyor.

Reklam
Reklam

Aytaç Durak döneminde de sık sık belediye ekmeği konusunu gündeme getiren, ancak bir türlü amaçlarına ulaşamayan ilçe halkı, Başkan Zihni Aldırmaz'ın oldukça duyarlı bir yönetici olduğunu belirterek, sorunlarını çözeceğine inanıyor.

Adana'da belediye ekmek fiyatının 40 kuruş olduğunu ifade eden halk, "Biz de sağlıklı ve ucuz belediye ekmeğinin ilçemizde satılması için Karaisalı Belediye Başkanlığı'na yazılı başvuruda bulunduk. Zihni Başkan'ın sorunumuzu çözeceğini umuyoruz" şeklinde konuşuyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: