Belediye Erzak Yardımları Başladı

Tavşanlı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayına özel yardım paketlerini ihtiyaç...

Tavşanlı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayına özel yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Tavşanlı Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtımı için hazırlanan Ramazan erzaklarının daha da zenginleşmesi için ilçede bulunan bazı esnafların da katkıda bulunduğu belirtildi. Yardım paketlerine taleplerin belediye binasının ikinci katında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan matbu dilekçenin doldurulması ile yapılıyor.

Halen devam eden erzak yardımı ve kayıtları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mustafa Güler; “Yıllardan beri güzel bir gelenek halini almış, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sağlanan Ramazan ayı özel yardım paketlerini bu yıl da dağıtacağız. Tavşanlı Belediyesi bünyesinde 2010 yılında kurulan ve yıl boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın ev eşyası, erzak, kıyafet, ilaç ve benzeri ihtiyaçlarını karşılanması noktasında yanında olmamızı sağlayan Tavşanlı Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığı ile dağıtılacak olan Ramazan paketlerine katkılarından dolayı da ilgili firmalara teşekkür ediyorum. Bu kutlu ayda gönüller arası köprüyü kurmayı amaçlayan Tavşanlı Gönüllüleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne ve günde yaklaşık 500 kişilik aileye yemek çıkaran Belediye Aşevi'ne yaptıkları katkılarını esirgemeyen sayın halkımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: