Belediye Haşerelere Karşı İlaçlama Yapıyor

Bartın Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte, sivrisinek ve haşerelerden korumak kent merkezinde ilaçlama çalışması...

Bartın Belediyesi, yaz aylarının gelmesi ile birlikte, sivrisinek ve haşerelerden korumak kent merkezinde ilaçlama çalışması başlattı.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte çoğalan sivrisinek ve haşerelerden korunmak için Bartın Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kent merkezinde araç üzerine konulan makine ile ilaç püskürtülerek sivrisinek ve haşerelerden korunmak için çalışma yapılıyor.

Konu ile ilgili açıklamada yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yaz aylarında sivrisinek ve haşerelerin çoğaldığını bunun için kent merkezinde ilaçlama yapıldığını belirtti. Başkan Akın, “Yaz aylarının gelmesi ile sivrisinek ve haşere gibi hayvanlar çoğaldı. Tabi bu hayvanların üreme dönemlerinde de gerekli ilaçlamayı yaparak bunların daha fazla çoğalmasını önlüyoruz. Bunların içinde ısırdığında insanlara zarar veren canlılarda var. Park ve bahçelerde akşamları oturan vatandaşlarımız haşerelerden dolayı rahat oturamıyorlardı. Bunun için bizde belediye olarak her akşam kent merkezinde ilaçlama yapıyoruz. Ayrıca İnkum tatil köyünde de gereli ilaçlama çalışmalarını yapıyoruz. Şimdilik sivrisinek ve haşere gibi bir sorunumuz kalmadı” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: