Belediye hidrolik taş delme makinesi aldı

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç parkını genişletmeye devam ediyor. Geçen yıl Fen İşleri araç...

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü araç parkını genişletmeye devam ediyor. Geçen yıl Fen İşleri araç parkına 3 milyon TL’lik araç kazandıran Burdur Belediyesi şimdi de taş ocağında kullanacağı 150 bin TL'lik hidrolik taş kırıcıyı araç parkına kazandırdı.
Yeni alınan hidrolik taş kırıcıyı Sultan Deresi Taş Ocağı'nda tanıtan Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, hidrolik taş kırıcı ile taş ocağında işlerin daha seri yapılacağını söyledi. Makine ve teçhizat, ekipmanları güçlendirdiklerini belirten Akkaya “Daha önce kayaları galeri açmak sureti ile patlatıyor ve mamul madde haline getiriyorduk. Galeri açmanın bir takım sıkıntıları var, o yüzden bu kaya deliciyi aldık. Bu makine ile kayaya sık aralıklarla delik açmak suretiyle çevreye zarar vermeden kayalar patlatılacak. Burdur’umuza hayırlı olsun.” diye konuştu. Daha sonra temsili delik açma işlemi yapan makinanın fonksiyonları izleyicilere tanıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz