Belediye Hoparlöründen Duyuru: “ilçemize Doktor Geldi!”

Antalya’nın Demre ilçesine en son bir yıl önce kadrolu olarak zorunlu hizmet ile atanan ve...

Antalya’nın Demre ilçesine en son bir yıl önce kadrolu olarak zorunlu hizmet ile atanan ve başlamaya geldiği gün sevk alıp istifa eden kadın hastalıkları ve doğum uzmanından sonra geçici görevle gelen hekimlere bir yenisi daha eklendi.

En son on ay önce geçici görevle kadın hastalıkları ve doğum uzmanının geldiği Demre Devlet Hastanesi’ne, yeni hekimin Salı ve Perşembe olmak üzere haftada iki gün hasta kabul edeceği belediye hoparlöründen duyuruldu. Aynı duyuruda Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri de çocuk hastalıkları uzmanının da hasta kabul edeceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Elli yatağı ile üç katta hizmet verirken doktor bulunamamasından dolayı yirmi beş yatağa düşerek tek katlı bir ünitede hizmet vermeye başlayan Demre Devlet Hastanesi’nde halen 1 aile hekimi, 1 dahiliye uzmanı, 2 genel cerrah olmak üzere toplam 5 kadrolu hekim çalışıyor. İki diş hekiminin de bulunduğu hastane kış aylarında günde ortalama üç yüz hastaya hizmet veriyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: