Belediye Işçisinin Kopan Eli Yerine Dikildi

Manisa'da bir belediye işçisinin kopan eli, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi'nde yapılan başarılı...

Manisa'da bir belediye işçisinin kopan eli, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Hafsa Sultan Hastanesi'nde yapılan başarılı bir ameliyatla yerine dikildi. Başhekim Prof. Dr. Ahmet Var, bunun hastanelerinde ilk olduğunu belirterek, “Yapılan operasyonun bir üstü, el naklidir. Bu gibi durumlarda zaman çok önemlidir. Hastaya zamanında müdahale, operasyonun başarılı geçmesine katkı sağlamıştır.” dedi.

Ameliyatı yapan Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilim Dalı El Cerrahisi Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Taçkın Özalp ise 2009 yılından bu yana hizmet verdiklerini söyledi. Ameliyatın yaklaşık 12 saat sürdüğünü kaydeden Özalp, 3 saat sonra hastanın parmaklarını oynatmaya başladığını, yaklaşık 10 gün sonra da taburcu edebileceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Metin Demir, geçirdiği kazayı şöyle anlattı: "Marangozhanede çalışırken ayağım kaydı. Bıçkı makinesinin üzerine düştüm. Elim bilek kısmından koptu. Yerine dikilmez demiştim ama yanılmışım. Başta doktorlarım olmak üzere hastane personeline teşekkür ediyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz