Belediye Işçisinin Yola Bıraktığı Çanta, Polisi Alarma Geçirdi

Kütahya'da yola bırakılan bir çanta, bomba korkusuna sebep oldu. Yol yapım ve bakım çalışmasında görevli...

Kütahya'da yola bırakılan bir çanta, bomba korkusuna sebep oldu. Yol yapım ve bakım çalışmasında görevli bir işçinin olduğu anlaşılan çanta, güvenlik güçlerini alarma geçirdi.

Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün yaptığı bakım ve onarım işlerinde çalışan Yücel Kaya, görevli olduğu saat kulesi civarına öğle mesaisine geldi. Kıyafetlerini taşıdığı yeşil renkli sırt çantasını Atatürk Bulvarı girişine koyunca, yoldan geçen vatandaşlar şüphelenerek 155 Polis İmdat hattına ihbar etti. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, söz konusu yerde çevre güvenliğini alarak yolu araç ve yaya trafğine kapattı. Hareketliliği gören Kaya, meraklanarak olup biteni bir polis memuruna sordu. "Bir çanta var, şüpheli. Yolun diğer tarafına geçin.' cevabını alınca, çantanın kendisine ait olduğunu söyleyerek yardım istedi. Çanta, kontrollerin ardından Yücel Kaya'ya teslim edildi. Yaklaşık 15 dakika boyunca kapatılan yol da tekrar trafiğe açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: