Belediye, İstanbul Yollarına 1,7 Milyon Ton Asfalt Döktü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, asfalt sezonunun başladığı Nisan ayından bugüne kadar 39 ilçe genelinde 1,7 milyon...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, asfalt sezonunun başladığı Nisan ayından bugüne kadar 39 ilçe genelinde 1,7 milyon ton asfalt döktü.

Yol Bakım Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda, bin 744 noktada 1,7 milyon ton asfalt serimi yapıldı. Asfalt serim faaliyetleri kışa kadar devam edecek.

Asfalt serimi çalışmaları Beylikdüzü, Avcılar, Beşiktaş, Şişli, Ataşehir, Eyüp, Maltepe, Şile, Pendik ve Beykoz ilçelerinde gerçekleştirildi. Ayrıca, metrobüs yolu yapım çalışmaları nedeniyle 114 bin 707 ton asfalt serildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan İstanbul’un can damarı E-5'e 37 bin 589 ton,
O-3’e (Vatan Caddesi-TEM Mahmutbey Bağlantı Yolu) 20 bin ton
Beykoz Cumhuriyet Caddesine 26 bin 273 ton,
Eyüp ilçesine 55 bin 801 ton,
Beşiktaş Büyükdere Caddesine 17 bin 769 ton,
Şile Otoyolu Taşdelen mevkiine 17 bin 271 ton,
Şişli Piyalepaşa Bulvarına 13 bin 447 ton,
Pendik Aydınlı Caddesine 12 bin 970 ton,
Ataşehir’e 10 bin ton asfalt döküldü.

Kış mevsimine kadar sürecek çalışmalarda, yaklaşık bin futbol sahası genişliğinde asfalt kaplaması yapıldı. Böylece İstanbulluların güvenli ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmaları hedef alındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz