Belediye, kiralık dairede hizmet veriyor

BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, belediye hizmetlerini kendisine iş yeri için kiraladığı binada yürütüyor.

28 Mart Mahalli Seçimler'de ilk kez belediye başkanlık seçiminin yapıldığı Akçay'da, yeni seçilen belediye başkanı Cahit İnceoğlu, hizmetleri kendisi için tuttuğu kiralık binada yürütürken, hizmetler çevre belediyelerden getirilen personellerle veriliyor.
Sarıkız Mahallesi'nde kendisi için aylık 200 milyon liraya işyeri olarak kiralanan bina daha sonra seçim bürosu olarak kullanıldığını belirten Cahit İnceoğlu, 4 katlı apartmanın ilk katında Akçay Belediye İrtibat Bürosu olarak değerlendirdiklerini söyledi. İnceoğlu, TEKEL ile eski Anadolu Lisesi'nin prefabrik binalarının belediyeye tahsis edilebileceğini ifade ederken, bu konuda önümüzdeki günlerde Ankara'ya gideceğini bildirdi. Personel eksikliğini ise 3 aylığına geçici olarak Güre Belediyesi'nden temin ettiklerini anlatan İnceoğlu, kendisine destek olan belediyelere teşekkür etti.

Reklam
Reklam