Belediye Konservatuarı'ndan yıl sonu resitali

Tekirdağ Belediye Konservatuarı, yıl sonu nedeni ile düzenlenen etkinlikte halk oyunları gösterisi sundu, çeşitli müzik...

Tekirdağ Belediye Konservatuarı, yıl sonu nedeni ile düzenlenen etkinlikte halk oyunları gösterisi sundu, çeşitli müzik eserlerini seslendirdi.

Belediye Kültür Merkezi salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Belediyespor Kulübü Başkanı Ali Kılıç ile Tekirdağlı sanatseverler katıldı.

Etkinlikte konservatuar öğrencileri bale, Roman halk dansları, halk oyunları gösterileri sundu; Türk halk müziği, Türk sanat müziği, rock ve klasik müzik dallarında eserleri seslendirdi. Başkan Dalgıç, konservatuarın kısa sürede uzun yol aldığını ve çok değerli öğretim görevlilerinin ders verdiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Etkinlik sonunda konservatuarın kurulmasında büyük emeği olan Prof. Dr. Fikret Değerli ile konservatuara bağışta bulunan kurum ve kişilere plaket verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz