Belediye Korosu İkinci Konserine Hazırlanıyor

Niğde Belediye Başkanlığı öncülüğünde çalışmalarını yürüten koro sıradaki konseri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.Bir...

Niğde Belediye Başkanlığı öncülüğünde çalışmalarını yürüten koro sıradaki konseri için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bir ay önce kurulan Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu 16 Şubat’ta vermiş olduğu konserin ardından ikinci konser için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kültürel etkinliklerine hız kesmeden devam eden Niğde Belediyesi, bünyesinde oluşturmuş olduğu Türk Müziği Korosunun vermiş olduğu ilk konserinde yoğun ilgi gördü. Gönül Kaya’nın çalıştırdığı ve şefliğini yürüttüğü koro, Niğde ve Rumeli Türküleriyle birbirinden seçkin eserleri başarıyla icra ederek, dinleyenlere keyif dolu dakikalar yaşatmıştı.

Reklam
Reklam

Niğde Belediyesi Türk Müziği Korosu üyeleri için düzenlenen yemekli toplantıya, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde AK Parti İl Başkanı Ahmet Özmen, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Reyyan Sayın, Gençlik Kolları Başkanı Emre Kesek, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Şarahman katıldı.

Düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen koro üyeleri sevilen türkülerden birkaçını da seslendirdiler. Toplantıya katılan koro üyeleri kültürel etkinliklere verdiği önemden dolayı Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’a teşekkür ederek kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdiler.

Toplantıda Konuşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Kültürlerimizin gelecek kuşaklara aktarılması ve yaşatılması noktasında elimizden geleni yapma gayreti içerisindeyiz. Halkımızın ve Niğde’mizin ihtiyaçları doğrultusunda kültürel etkinliklerimizi devam ettiriyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: