Belediye Meclis Salonunda Nikah Kıyıldı

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çift için boş salon bulunamayınca nikah Belediye Meclis...

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde, 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çift için boş salon bulunamayınca nikah Belediye Meclis Salonunda kıyıldı.

Unutulmayacak bir nikah tarihine sahip olmak isteyen gençler, 12.12.2012 tarihinde nikahlanmak için sıraya girdi. Sapanca’da nikah yoğunluğundan boş salon bulunamayınca belediye yetkilileri Seda- Gökhan çiftinin nikahını Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Seda Sayhan ve Gökhan Ali Emirdağ çiftinin çok sayıda yakınının katıldığı törende, nikah, belediye görevlisi Yaşar Gür tarafından kıyıldı. Gür, törenin ardından genç çiftlere 12.12.2012 tarihinin uğur getirmesini diledi.

Reklam
Reklam

Nikahlarını bu tarihte gerçekleştirmek için özellikle beklediklerini belirten Emirdağ, “Bu tarihte nikahımızı gerçekleştirmeyi aramızda planladık. Özellikle bu tarihi bekliyorduk. Çok mutluyuz. Bir daha 100 yıl gelmeyecek bir tarih, bizim için özel bir anı olsun istedik. Birbirimizi seviyoruz. İnşallah bir ömür boyu mutlu olacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: