Belediye Meclis Üyelerinden, Kıyıkent Evleri Kentsel Dönüşüme Tam Not

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Adana’nın ilk, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmasını...

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, Adana’nın ilk, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmasını gerçekleştiren belediye meclis üyelerinin isimlerinin şehir tarihine şimdiden geçtiğini söyledi.

Öztürk, "Böylesi önemli bir çalışmada imzası bulunanları bu şehrin insanları nesiller boyu hatırlayacak ve isimleriniz hayırla anılacaktır. Adana’nın dünya standartlarında yaşanabilir modern bir şehir olmasının ilk adımları burada atılmaya başlanmıştır." diye konuştu. Seyhan Belediyesi’nin CHP, MHP, AK Parti ve BDP’li Meclis Üyeleri, bir süre önce gerekli imar düzenlemesi ve idareyi yetkilendirme çalışmasını kendi oylarıyla gerçekleştirdikleri ‘kentsel dönüşüm’ uygulamasını yerinde inceledi. Başkan Öztürk eşliğinde birinci etap birinci kısımda bin 398 konuttan oluşan Kıyıkent Evleri’nin örnek dairesini birlikte inceleyen meclis üyeleri inşaat kalitesi, işçilik ve kullanılan kaliteli malzemeye tam not verdi. Seyhan Belediye Meclis Üyeleri daha sonra Öztürk’le birlikte Barış ve İsmet Paşa Mahallesi sınırında kıyı boyu üzerine inşa edilen Kıyıkent Evleri’nin tamamlanan 4+1’lik örnek dairesini birlikte gezdi. Belediye Meclis üyeleri dairenin giriş kapısından, odalara, mutfak dolaplarından yer döşemesine kadar her ayrıntıyı titizlikle inceledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: