Belediye Meclisi Topalandı

Büyükşehir Belediye Meclisi, 9 Nisan 2012 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıda komisyona havale edilen maddeleri görüşüp...

Büyükşehir Belediye Meclisi, 9 Nisan 2012 Pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıda komisyona havale edilen maddeleri görüşüp karara bağlamak üzere toplandı.

Belediye Meclis Salonu'nda Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda çeşitli nazım imar planı tadilatı talepleri ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilçe belediye meclislerinin almış oldukları kararlar görüşülerek onaylandı.

Mecliste ayrıca hizmet alanı şehir, kasaba ve köylerde kurulan sergi, fuar, sirk, pazar, kermes, panayır ve ilgili belediyesince çalışma ruhsatı verilmiş büfe, çay bahçesi, hurdacı, kurban satış ve kesim yerleri ile bunun gibi seyyar yerlere ilişkin geçici abonelik verilmesi talebi hususunda hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu görüşülerek karara bağlandı. Buna göre; seyyar yerlere 6 ay süre ile geçici abonelik verilmesine karar verildi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Meclisi bir sonraki toplantısını 14 Mayıs 2012 Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz