Belediye Meclisi Toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi, 12 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen oturumda komisyonlara havale edilen maddeleri görüşmek üzere...

Büyükşehir Belediye Meclisi, 12 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen oturumda komisyonlara havale edilen maddeleri görüşmek üzere toplandı.

Meclis Salonu'nda Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilçe belediye meclislerinin almış oldukları kararlar ile komisyona havale edilen çeşitli imar ve bayındırlık raporları görüşülerek karara bağlandı. Mecliste ayrıca Melikgazi, Kocasinan ve Talas Belediyelerinin 2013 Mali Yılı Performans Program Teklifleri ile Büyükşehir Belediyesi ve 5 ilçe belediyenin 2013 Mali Yılı Bütçe ve Bütçe Kararnameleri hususunda hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporları görüşülerek kabul edildi.

Reklam
Reklam

Mecliste Büyükşehir Belediyesi'ne ait 2013 Mali Yılı Gelir Tarifesi hususunda hazırlanan Plan ve Bütçe Komisyon Raporunu görüşerek onayladı.

Meclis, bir sonraki toplantısını 10 Aralık 2012 Pazartesi günü gerçekleştirecek.

Meclis toplantısının ardından Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş Genel Koordinatörü Ali Üstünel tarafından meclis üyelerine Spor AŞ'nin çalışmaları hakkında bir brifing verildi.

Brifingte başta Kadir Has Stadı ile Kongre ve Spor Merkezi olmak üzere belediye tarafından işletilen spor tesislerini ve şirketin faaliyetlerini anlatan Üstünel, Kayseri'nin bir spor şehri olma yolunda hızla ilerlediğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: