Belediye Meclisi Toplanıyor

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 13 Ağustos Pazartesi günü toplanacak.Belediye...

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 13 Ağustos Pazartesi günü toplanacak.

Belediye Meclis Salonu'nda saat 16.00'da toplanacak Meclis’te, çeşitli nazım imar plan tadilat talepleri ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilçe belediye meclislerinin almış oldukları kararlar görüşülecek.

Meclis’te ayrıca Kazakistan'ın Pavlador şehri ile Kayseri arasında kültürel, sosyal, sanayi, ekonomi, ticari, spor ve sağlık alanlarında işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla 'Kardeş Şehir' ilişkisinin kurulması talebi de görüşülecek.

Reklam
Reklam

Toplu taşıma araçlarının özürlüler ve refakatçileri için ücretsiz olması talebi de görüşülecek bir başka gündem maddesi olacak.

Meclis, Kepez ve Erkilet ilk kademe belediyelerine bağlı Emmiler, Taşhan ve Çevril orman köylerinin imar mevzuatı ve hizmetleri yönünden Kocasinan Belediyesi'ne, Yazyurdu orman köyünün ise Talas Belediyesi'ne bağlanması taleplerini de görüşüp karara bağlayacak.

Son olarak bazı cadde ve sokaklara verilecek isimlerin belirlenmesi de meclisin gündem maddeleri arasında yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: