Belediye Meclisi Toplanıyor

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 10 Eylül Pazartesi günü toplanacak.Büyükşehir...

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşüp karara bağlamak üzere 10 Eylül Pazartesi günü toplanacak.

Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda saat 16.00'da toplanacak mecliste, çeşitli nazım imar plan tadilat talepleri ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ilçe belediye meclislerinin almış oldukları kararlar görüşülecek.

Meclis, ayrıca toplu taşıma araçlarının özürlüler ve refakatçileri için ücretsiz olması talebi hususunda hazırlanan plan ve bütçe komisyonu raporu da görüşülerek karara bağlanacak.

Reklam
Reklam

Son olarak mecliste, bazı cadde ve sokaklara verilecek isimler belirlenecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz