Belediye Meclisi Toplantısı Yapıldı

Yenişehir Belediyesi 2013 yılı 2. Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Yenişehir Belediyesi 2013 yılı 2. Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

İki konunun görüşüldüğü toplantıda, ilk olarak Bursa yolu üzerinde bulunan ve kamuya ait arazinin emniyet hizmet binası yapılabilmesi için resmi kurum alanına alınması konusu oy birliği ile kabul edildi.

Daha sonra CHP'li meclis üyelerinin verdiği önerge gereği, 'Yenişehir'in ilk milletvekili' unvanına sahip Necip Soydan'ın adının Yenişehir'de bir meydana ya da parka verilmesi konusu da imar komisyonuna havale edildi.

Toplantı sonrası Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, geçtiğimiz yıl kendisine 'Resmi Hemşehrilik' beratı verilmesi kararlaştırılan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'na, nisan ayı içinde yapılacak Kıbrıs seyahati ile beratının verileceğini belirtti. Cingil konuşmasına şöyle devam etti:

Reklam
Reklam

"Gönlüm bütün meclis üyelerinin buna katılmasını istiyor. 15-16-17 Nisan tarihleri arasında Kıbrıs'a gideceğiz. 16 Nisan günü de randevu aldık ve Sayın Derviş Eroğlu'na beratını taktim edeceğiz."

Muhabir: Harun Sak / Volkan Bayraktar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: