Belediye mezar satışından 1,5 milyon gelir elde etti

Afyonkarahisar Belediyesi, iki yılda mezar satışlarından 1,5 milyon lira gelir elde etti. Belediye Meclisi, Kocatepe...

Afyonkarahisar Belediyesi, iki yılda mezar satışlarından 1,5 milyon lira gelir elde etti.
Belediye Meclisi, Kocatepe Asri Mezarlığı'nda yeni üretilecek kabir yerlerinin tahsis şartları için encümene yetki verdi. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, daha önce üretilen kabir yerlerinden 2 yılda 1,5 milyon liranın üzerinde bir gelir elde edildiğini söyledi. Çoban, Kocatepe Asri Mezarlığı'ndaki kabirlerin büyük rağbet gördüğünü belirterek, burada da satışların başlayacağını belirtti. Çoban, "İki yılda kabir satışından elde ettiğimiz kar 1.5 milyonu geçti. Bazen soruyorlar 'siz bu yatırımları hangi parayla yapıyorsunuz' diye. İşte biz bu tür gelir kaynakları üreterek belediyemizi kara geçiriyoruz ve yatırımları da bu kaynaklarla yapıyoruz.” dedi.
Kocatepe Mezarlığı’nda çok da fazla yer kalmadığını ifade eden Çoban, üst kısımlarında ve girişin sağ tarafında bulunan seradan kalan küçük bir kısımda yeni yerler oluşturarak satışa sunacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz