Belediye, okul bahçelerini temizlemeye başladı

Karla mücadele çalışmalarına devam eden Muş Belediyesi ekipleri, okul ve cami bahçelerini temizlemeye başladı. ...

Karla mücadele çalışmalarına devam eden Muş Belediyesi ekipleri, okul ve cami bahçelerini temizlemeye başladı.
Muş Belediyesi, karla mücadele çalışmalarına devam ediyor. Şehir merkezinde cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarını yürüten ekipler, merkezde bulunan okul ve camilerin bahçesini de temizlemeye başladı.
Muş Kız Teknik ve Meslek Lisesi bahçesinde yapılan temizlik çalışmalarını yerinde denetleyen Belediye Başkanı Necmettin Dede, 1,5 milyon TL’ye yakın bir harcama yapılacağını beklediklerini söyledi. Özellikle çatılardan düşen karların cadde ve yolları kapattığını belirten Başkan Dede, havaların soğuk olmasından dolayı sürekli kaldırım ve yolların don tuttuğunu söyledi.

Reklam
Reklam

“BELEDİYE TAHSİLATTA SIKINTI YAŞAMIYOR”
Karla mücadele çalışmalarında herhangi bir sıkıntı yaşamadıklarını belirten Belediye Başkanı Necmettin Dede, vatandaşların duyarlı olup vergi ödemelerini yaptığını ifade etti. Yapılan çalışmalarla ilgili genel bir açıklama yapan Başkan Dede, şunları ifade etti:
“Şehir merkezinde bulunan sokak ve caddelerde kar temizliği yaptık. Şimdi sıra okullara geldi. Okullar ve camilerimizin önlerini temizleyeceğiz. Bu hafta dolu dolu okullarımızın ve camilerimizin bahçelerini ve etrafını tamamen bitireceğiz. Yol ve kaldırımlarda çok buzlanmalar var. Gündüz karlar eriyor ve akşam saatlerinde ise donuyor. Bütün çatılarda kar var ve bu karların düşmesiyle temizlik yaptığımız caddeler yine doluyor. Yine bunun zahmeti bize kalıyor. Kış, bu yıl bize sürpriz yaptı ve yağış çok oldu. Ekonomi yönünde ağır olsa da yine zevkli bir iş. Paramız olursa sabah akşam temizlik yaparız. Yeter ki ekonomik durumumuz iyi olsun. Böyle giderse 1,5 milyon TL maliyetimiz olur. Araç gereç sıkıntımız yok. Allah, devletimize zeval vermesin. Hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz, çünkü vergilerini veriyorlar. Belediyemiz iyi derecede tahsilâtını yapıyor. Vatandaş vergisini verdikçe o kadar güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz