Belediye Otobüsü Şoföründen Şeker Ikramı

İZMİR (AA) İzmir'de bir belediye şoförü, Kurban Bayramı nedeniyle, otobüse binen vatandaşlara kolonya ve şeker ikram ediyor.

İZMİR İzmir'de bir belediye şoförü, Kurban Bayramı nedeniyle, otobüse binen vatandaşlara kolonya ve şeker ikram ediyor. EVKA 1-Şirinyer güzergahında çalışan 875 hat numaralı otobüsün şoförü Bayram Tosun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 yıl önce Ramazan Bayramı'nda başladığı yolcuların bayramını kutlama uygulamasını, geleneksel hale getirdiğini belirtti. Otobüse binen her yolcuya kolonya ve şeker ikram ettiğini ve vatandaşların bayramını kutladığını dile getiren Tosun, bayram geleneklerini unutturmamak adına yolcularına böyle bir ikramda bulunduğunu ifade etti. Tosun, şöyle konuştu: "Bayramı anlamına uygun bir şekilde yaşamak için her bayram otobüsüme kolonya ve şekerimi alıp biniyorum. Otobüsüme binen yolcuların bayramlarını kutlayıp kolonya ikram ediyorum. Birkaç şoför arkadaşım daha benzer şekilde yolcularının bayramını kutlamaya başladı. Yolculardan çok güzel tepkiler alıyoruz insanların hoşuna gidiyor, genel merkezimizi arayıp teşekkür ediyorlar ve bu uygulamanın devamını istiyorlar." Yolculardan Kubilay Balaban ise uygulamadan çok memnun kaldığını belirterek, "Tüm şöför arkadaşlar da insanlarımızı böyle sıcak karşılarsa çok güzel olur" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz