Belediye Otobüsünde Hepinizi Otobüsten Atarım Gerginliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gümrük – Örnekköy seferini yapan 140 numaralı otobüste, seferlerdeki aksama nedeniyle...

İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gümrük – Örnekköy seferini yapan 140 numaralı otobüste, seferlerdeki aksama nedeniyle yolcular ile şoför arasında tartışma yaşandı.

Bir otobüsün seferini aksattığını, diğer otobüsün ise ilk duraklarda tamamen dolduğu için sonraki duraklarda durmadan transit geçtiğini iddia İzmirliler, yaklaşık 45 dakika bekledikten sonra 08.40 sıralarında bindikleri otobüsün şoförüne tepkilerini ifade etti.

Tıka basa yolculuk yaptıkları halde işlerine geç kaldıklarını belirten vatandaşlar, sinirlerine hakim olamayarak tepkilerini bindikleri otobüsün şoförüne gösterdi. Şoför de yolcuların tepkisine karşılık, “Hepinizi otobüsten atarım” tehdidinde bulundu. Bazı yolcular geçen hafta İzmir’de otobüs şoförlerinin de katıldığı grev nedeniyle işlerine gidemediklerini de belirterek, “Sen kimi nereden atıyorsun” diyerek şoföre karşı tepkilerini devam ettirdi. Gerginliğin sona ermesini isteyen bazı yolcular da, otobüslerin seferlerinin aksamasında şoförün sorumlu olmadığını, şikayetlerin daha üst mercilere yapılması gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: