Belediye Otobüsünde Neşet Ertaş Dinleyerek Yolculuk Yapıyorlar

Bursa’da, bazı belediye otobüslerine konulan ekranlarda, Eylül ayında 74 yaşında hayatını kaybeden ünlü halk ozanı...

Bursa’da, bazı belediye otobüslerine konulan ekranlarda, Eylül ayında 74 yaşında hayatını kaybeden ünlü halk ozanı Neşet Ertaş’ın görüntülü konseri yayınlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı ihaleyi kazanarak kiralık olarak toplu taşıma hizmeti veren bazı otobüs işletmecileri, vatandaşlara, otobüse koydukları ekranda ünlü halk ozanı Neşet Ertaş konseri izlettiriyor. Uygulamadan vatandaşlar da memnun.

Otobüsünde, yolculara Neşet Ertaş konseri izleten sürücü Mustafa Ünal, “İnsanlar otobüse, işe veya evlerine gitmek için biniyor. Son model otobüslerimizdeki ekranlarda Neşet Ertaş konseri izlettiriyoruz. Yüksek sesli olmamak şartıyla yolcularımız türkü dinleyerek seyahat ediyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Ayşe Kara isimli vatandaş da Neşet Ertaş’ın türkülerinin hiçbir zaman unutulmayacağını belirterek, “Evimize giderken türkü dinlemek gerçekten güzel bir uygulama.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: