Belediye Park Ve Bahçelerden Örnek Çalışma

Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilk defa doğal taşlar kullanarak yaptığı Adliye önündeki peyzaj...

Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilk defa doğal taşlar kullanarak yaptığı Adliye önündeki peyzaj çalışmasını projeksiyon cihazlarıyla ışıklandırarak örnek bir çalışma haline getirdi.

Daday yolu olarak bilinen Miralay Halit Bey Caddesi’nde Adliye Sarayı ve Şimal Plaza’nın önündeki kavşak ve orta refüj üzerinde irili ufaklı doğal taşlar, çeşitli ağaçlar ve rengarenk çiçekler kullanılarak yapılan peyzaj çalışmasından sonra bölgenin ışıklandırılması ile refüj ve kavşaklar geceleri harika bir görüntü sergilemeye başladı.

Reklam
Reklam

Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapılan ışıklandırmada birçok ilde örneği bulunmayan peyzaj çalışması, vatandaşların büyük beğenisini kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz