Belediye Personeli iftarda buluştu

Güngören Belediyesi’nde görev yapan yüzlerce memur ve işçi personel iftarında bir araya geldi.

Toplu sözleşmenin de gerçekleştiği iftarda personel hem orucu açtı hem da alacağı zammı öğrendi.

Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, bu yıl da geleneği bozmadı. Her yıl geleneksel olarak verilen personel iftarına bir yenisi daha eklendi. Cevizlik sosyal tesislerinde verilen iftara hem memurlar hem de işçiler katıldı. İlk defa toplu iş sözleşmesinin iftarla birlikte gerçekleştiği programda çalışanların yüzü iki kez güldü. Hem orucu açan hem de aldığı zammı öğrenen çalışanlar Belediye Başkanı Karaman’ın ağzından çıkan %20 zam sözüyle birlikte alkış tufanı kopardı.

Reklam
Reklam

İftar programına katılan çalışanlarına teşekkür eden Karaman, “Birlikte iş yaptığımız çalışanlarımızla hem iftar açmak hem de toplu sözleşme imzalamak istedik. Sendika temsilcilerimizde aramızda. Her konuda kendileriyle anlaştık. Aradaki maaş farkını azaltmak için düşük maaş alanlara fazla, fazla maaş alanlara düşük zam yaptık. Rabbim tutmuş olduğunuz oruçlarınızı kabul etsin” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: