Belediye Personeli Kaynak Sertifikalarını Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel becerisini geliştirme kapsamında bir adım daha attı. Kaynak işlerine sıkça ihtiyaç...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personel becerisini geliştirme kapsamında bir adım daha attı. Kaynak işlerine sıkça ihtiyaç duyulan Ulaşım Daire Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü personeli kaynakçılık kursunun ardından sertifikalarını aldı. Personelin vasıflarını artırarak kendi ihtiyaçlarını karşılamak için verilen kurs ile kalite ve verimin artışı da hedefleniyor.

Elginkan Vakfı ile ortaklaşa yürütülen Elektrik Ark ve Oksijen Kaynakçılığı kursu vakıf tarafından ücretsiz olarak verildi. Kurs sonrasında 18 personel, katıldığı eğitimi başarıyla tamamlayarak sertifika almaya hak kazandı. Personele sertifikalarını vermek üzere Antikkapı Restaurant’ ta program düzenlendi.

Reklam
Reklam

Programa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulmuttalip Demirel, Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Taşkın, Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Akkaya ve personel katıldı.

Ulaşım Daire Başkanı Abdulmuttalip Demirel hizmet içi eğitimlerin önemli olduğunu ifade ederek “Kursa katılan personellerimiz, işyerinde üretim, kalite ve verimi yükseltecekler, aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin kurumsal başarı ve kalitesine değer katacaklardır. Çalıştıkları yerlerde her zaman aranan ve tercih edilen personel olacaklardır” şeklinde konuştu.

Ahmet Elginkan Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Taşkın ise “İnsanlardan kazandıklarımızı, eğitim hizmetleriyle insanlarımıza geri vereceğiz. Elginkan ailesinin vasiyeti üzerine yaşam boyu eğitimde üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: