Belediye Personeline "Farkındalık Oluşturma Eğitimi" Verildi

 Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından personele yönelik "Farkındalık Oluşturma Eğitimi" verildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından personele yönelik "Farkındalık Oluşturma Eğitimi" verildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen seminerde konuşan Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Çöpoğlu, iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim seminerleri düzenlediklerini söyledi. Çöpoğlu, çalışanların sağlığının her şeyin önünde geldiğini ifade ederek, şöyle konuştu: "Özellikle arazide yapılan çalışmalarda hiçbir çalışanımızın ve ekip arkadaşımızın burnunun dahi kanamasını istemiyoruz. Bizim için önemli olan çalışanımızın sağlığıdır. Bizler çalışan arkadaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı olmasını temin etmekle yükümlüyüz. Onların başına bir meslek hastalığı ya da bir kaza gelsin istemeyiz. Tabi ki her şeyin başı eğitimden geçiyor. Ordu Büyükşehir Belediyesinin ilk seminerleri dikkat ederseniz iş sağlığı ve güvenliği olmuştur. İş sağlığı ve güvenliği uzmanlarımızdan her zaman faydalanacağız." Seminerin devamında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzman Yardımcısı Berna Yazar Aslan tarafından katılımcılara bilgi verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: