Belediye Personeline İngilizce Eğitimi

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Armutalan Beldesi'nde belediyede çalışan personele İngilizce dil eğitimi veriliyor.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Armutalan Beldesi'nde belediyede çalışan personele İngilizce dil eğitimi veriliyor.

Armutalan Belediyesi'nde düzenlenen kursa 10 personel katılırken, kursta hafta içi her gün bir saat pratik İngilizce eğitimi veriliyor.

Kursu veren Armutalan Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Danışman yaklaşık olarak 1 ay önce eğitime başladıklarını ve personele pratik İngilizce eğitimi verdiğini söyledi.

Belediye Başkan Yardımcısı M. Zeki Danışman yapılan kurs hakkında verdiği bilgide, "Bilindiği gibi yaz aylarında beldemize çok sayıda yabancı turist gelmekte. Bu turistlerin için de en çok gelenler İngilizler. Bizde belediye olarak personelin en azından İngilizceyi pratik olarak bilmeleri gerektiğini düşünüp bu kurslara başladık. Personelin içinde Zabıta arkadaşlarımız esnaf ve bu turistlerle en çok muhatap olan personelimiz. O yüzden en azından pratik olarak İngilizce bilip misafirlerin ve burada yaşayan yabacı uyrukluların sorunlarına en kısa zamanda çözüm bulabilirler" dedi.

Reklam
Reklam

Danışman, bu tür hizmet içi eğitimlerin artarak devam edeceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: